Carwashes

Wasstraat, Roll-over of Self-carwash? Wij staan klaar met ons advies en begeleiden u op maat.

"

SERVICERUIMTE

Apparaten in RVS om uw serviceruimte in te richten

"

BETAALSYSTEMEN

Koppel uw carwash aan onze digitale betaalsystemen

"

REINIGINGSPRODUCTEN

Universele chemielijn geschikt voor alle wasinstallaties.

"

WATERHUISHOUDING

Verplicht door de overheid indien je meer dan 1.500 m3 water op jaarbasis gebruikt.

"

Your car cleaning solution


Pro-Wash is al meer dan 35 jaar een koploper op de Belgische markt voor wat betreft het uitwerken, realiseren en onderhouden van carwashes.

– Reggy Smet, zaakvoerder Pro-Wash

Door hoog in te zetten op kwaliteit en innovatie zorgen we dat we steeds voor zijn op de concurrentie.

We bieden een compleet gamma aan. En als we compleet zeggen, dan bedoelen we ook werkelijk alles: self-carwash, roll-over, wasstraat, truck-bus-wash, serviceruimte, reinigingsproducten, waterrecuperatie, betaalsystemen, onderhoud, herstellingen, etc.

We werken altijd op maat van de klant en gaan voor een persoonlijke aanpak waarbij begeleiding steeds op de eerste plaats komt. Dit zowel (voor) wat betreft voorbereiding, realisatie alsook naservice.

Een goed reputatie is ons stokpaardje en onze vele tevreden klanten zijn hiervoor het beste bewijs.

We are your car cleaning solution.

Component 7 – 1

Onze aanpak

Engineering

Uw idee en onze know how, samen bouwen we het ideale project uit.

Een carwash komt er niet zomaar. Deze ontstaat vaak vanuit een idee of droom. Bij Pro-wash denken we van hieruit met u mee en voegen onze ervaring toe in functie van een optimaal totaalproject op maat.

Zo spelen we in op uw wensen, maar zullen we ook rekening houden met uw budget en de rentabiliteitsstudie voor uw project voorleggen. Een 3D model zorgt ervoor dat u uiteindelijk een concreet visueel beeld hebt.

Planning

Onze aanpak

Planning

Een goede voorbereiding is de helft van het werk.

Uiteraard zijn er tegenwoordig een heleboel zaken die erbij kijken komen. Gaande van een oplossing voor afvalwater tot overige praktische zaken die er bij komen kijken. Daarnaast zijn er voor uw project ook vergunningen nodig. Voor dit alles zijn wij uw partner met jaren ervaring.

Building

Onze aanpak

Building

Op ons kan je bouwen.

Om alles gesmeerd te laten verlopen maken we dan ook een gedetailleerde planning van de werken. Onze techniekers en project manager volgen alles op de voet en zorgen ervoor dat on site alles in goede banen loopt tijdens de hele bouwperiode.

Ons team van gekwalificeerde professionals is altijd bereikbaar. U kan gerust zijn: tot de dag van de opening zijn wij jouw vertrouwenspartner voor de realisatie van jouw carwash.

Maintaining

Onze aanpak

Maintaining

Onderhoud is behoud.

Een installatie die goed onderhouden wordt gaat langer mee en haalt een hoger rendement.

Pro-wash draagt graag zorg voor haar klanten en hun installaties. Bij storingen krijg je een vakman aan de lijn, die vaak al telefonisch de oplossing biedt.

Is er toch een interventie ter plaatse nodig? Dan zorgen onze ploegen van ervaren technici ervoor dat je snel en efficiënt wordt geholpen. Door een uitgebreide voorraad aan wisselstukken kunnen we steeds snel schakelen.

Periodieke vernieuwing

Bij het uibaten van een carwash is het belangrijk om continu te evalueren zodat u aan de noden van de klant blijft voldoen.

Wat kan nog beter? Wat zou er vernieuwd moeten worden?
Merkt u dat uw omzet daalt? Kan uw toestel het nodige aantal wassingen aan of is het tijd om uit te breiden? Uit ervaring weten we dat het na 10 jaar hoognodig is om te investeren in vernieuwingen en uw carwash zo opnieuw te optimaliseren. Zo vermijdt u dat uw omzet begint te dalen en haalt u gegarandeerd nieuwe klanten binnen.

Zit je nog met vragen?

We helpen je graag verder.

FAQ

Benieuwd naar onze realisaties?